Gratis verzending
Supergemakkelijk retourneren


Gratis verzending - Supergemakkelijk retourneren


WE GAAN VERHUIZEN NAAR EEN NIEUW MAGAZIJN

Beste klanten,

We willen geweldig nieuws delen met jullie! We verhuizen naar een nieuwe, ultramoderne opslagfaciliteit in Venlo, Nederland, zodat we jullie een nog betere winkelervaring kunnen bieden. We begrijpen dat verandering soms wat uitdagend kan zijn, maar we willen jullie geruststellen dat we er alles aan doen om deze overgang zo soepel en naadloos mogelijk te maken voor jullie.

Jullie zijn onze hoogste prioriteit tijdens deze verhuizing en we willen ervoor zorgen dat jullie dezelfde hoogwaardige service en ondersteuning blijven ontvangen die jullie van ons gewend zijn. Daarom hebben we verschillende maatregelen genomen om eventuele verstoringen van jullie winkelervaring tot een minimum te beperken. Zo hebben we onze website bijgewerkt met alle informatie die jullie nodig hebben over de verhuizing en zullen we eventuele vertragingen in de verzending goedmaken.

Om deze verhuizing zo gemakkelijk mogelijk te maken, werken we samen met onze logistieke partners om ervoor te zorgen dat alle bestellingen op tijd worden verzonden en zo snel mogelijk bij jullie worden afgeleverd. Ons vriendelijke klantenserviceteam staat ook altijd klaar om jullie te helpen met eventuele vragen of opmerkingen.

We zijn ervan overtuigd dat deze verhuizing van grote voordelen zal zijn voor jullie en we blijven ons inzetten om jullie de best mogelijke service te bieden. We willen jullie bedanken voor jullie voortdurende steun en loyaliteit en we kijken er enorm naar uit om jullie te bedienen vanuit onze nieuwe locatie!

LOVE, STRONGER