30 dagen retourbeleid

SUMMER SALE
MELD JE VANDAAG NOG AAN VOOR VIP-TOEGANG


KRIJG EEN GRATIS PINK MAKE-UP NET BAG


DE STRANDCOLLECTIE KOMT ERAAN
Schrijf je in om een cadeaubon van 50 EUR en een strandkledingset naar keuze te winnen!


Sport bh

Een comfortabele, flexibele pasvorm; STRONGER sport bh zijn gemaakt voor de vrouw vandaag. Sterke vrouwen, vol zelfvertrouwen, die weten wat ze willen. En onze sport bh staat bovenaan de lijst.

Een sport bh voor ieder moment

Verken de collectie STRONGER-sportbh: Elk ontwerp voor je behoeften!

Welkom bij STRONGER, waar we een verscheidenheid aan sport bh hebben die stijl, ondersteuning en een superieur comfort combineren. Ontdek onze veelzijdige collectie hieronder en vind de perfecte match voor elke training.

Sport bh high support - Stabiliteit tijdens intense trainingen Onze sport bh met hoge ondersteuning zijn ontworpen om maximale stabiliteit te bieden tijdens je meest intense trainingen. Of je nu bezig bent met trainingen met een hoge intensiteit, zoals crossfit, boksen of sportactiviteiten met veeleisende ondersteuningseisen, deze sport bh houden alles veilig op zijn plaats. Kies uit verschillende stijlen om je sport bh aan te passen aan je persoonlijke smaak. Match onze sportbh met onze legging of onze shorts.

Een Sport Beha voor iedere dag

Sport bh met gemiddelde ondersteuning - Veelzijdig comfort voor verschillende activiteiten Voor veelzijdig comfort dat geschikt is voor verschillende activiteiten, zijn onze sport bh met gemiddelde ondersteuning de perfecte keuze. Deze sport bh bieden voldoende ondersteuning voor activiteiten zoals gym, hardlopen of yoga. Verken verschillende ontwerpopties om een sport bh te vinden die bij je trainingsstijl past.

Sport bh met lichte ondersteuning - Bewegingsvrijheid en gemak Onze sport bh met lichte ondersteuning zijn ideaal voor dagen waarop je vrijheid en bewegingsvrijheid wilt, zonder compromissen te sluiten op het vlak van ondersteuning. Perfect voor trainingen met een lage intensiteit, zoals yoga, pilates of voor casual dagen; deze sportbh bieden een comfortabel en ontspannen gevoel. Ontdek verschillende stijlen om jouw perfecte sport bh met lichte ondersteuning te vinden.

Elke sport bh is voor jou ontworpen Of je nu de voorkeur geeft aan een hoge, middelgrote of lichte ondersteuning, STRONGER heeft een sport bh die aan je unieke behoeften voldoet. Elk ontwerp is zorgvuldig samengesteld om je de ultieme combinatie van stijl en functionaliteit te bieden, ongeacht de activiteit waarmee jij je bezighoudt. Wij bieden een breed scala aan sport bh die in verschillende kleuren en prints verkrijgbaar zijn. We hebben ook sport bh met uitneembare cups.

Verken de hele collectie online Ontdek onze volledige collectie sport bh op de officiële website van STRONGER en vind de perfecte match voor elke training. Bij STRONGER geloven we dat elke vrouw het verdient om zich sterk, comfortabel en zelfverzekerd te voelen tijdens haar training. Kies STRONGER voor sport bh die je trainingservaring naar nieuwe hoogtes tillen!